Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Friesland

Regio Friesland

Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Welkom bij dit café met zijn eigen unieke karakter, perfect gelegen met een terras op het zuiden voor de zonnige dagen! Deze locatie is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een levendige plek om te ondernemen.

De voorgevel van het café kan volledig geopend worden, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen en je optimaal kunt profiteren van het mooie weer. Binnen vind...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 150 m²
Lees meer

Omschrijving

Welkom bij dit café met zijn eigen unieke karakter, perfect gelegen met een terras op het zuiden voor de zonnige dagen! Deze locatie is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een levendige plek om te ondernemen.

De voorgevel van het café kan volledig geopend worden, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen en je optimaal kunt profiteren van het mooie weer. Binnen vind je een ruime langsbar waar je terecht kunt voor een uitgebreide selectie aan drankjes. Achterin het café is er ruimte voor entertainment met een biljart, dartborden, en een dansvloer, evenals een gezellige lounge ruimte om te ontspannen. De keuken is direct achter de bar en is uitgerust om de behoeften van het café te voorzien, zodat je ook heerlijke hapjes kunt serveren aan je gasten. De bevoorrading gebeurt discreet via de steeg, waardoor de operationele activiteiten soepel verlopen zonder het gezellige sfeer van het café te verstoren.

Zelfstandige bovenwoning op de eerste verdieping, deze gasloze bovenwoning met toegang aan de achterzijde beschikt over een dakterras waar je kunt genieten van rustige momenten en frisse lucht. De binnenkomst met centrale hal is overzichtelijk, met toegang tot de praktische badkamer deze is voorzien van een doucheruimte, wastafel, wasmachine aansluiting en toilet, allemaal verlicht door natuurlijk licht van een dakraam. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met vaste kasten en een gezellige woonkamer met een open hoekkeuken aan de straatzijde. De verwarming van de bovenwoning wordt verzorgd door infraroodpanelen aan het plafond, wat zorgt voor een comfortabele leefomgeving.Een vlizotrap vanuit de hal leidt naar de zolder, wat extra opslagruimte biedt voor al je spullen.

Kortom, deze locatie biedt niet alleen een café, maar ook een bovenwoning, waardoor het een geweldige kans is voor ondernemers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak!

Bestemming is Horeca-3

Huurvoorwaarden:
- Huurperiode in overleg
- Huurprijs is instaphuurprijs, deze is als volgt opgebouwd:
• De 1e 3 maanden € 2.000,- per maand
• Vanaf de 4e maand € 2.250,- per maand
• Vanaf de 9e maand € 2.400,- per maand
- Waarborgsom is € 4.500,-
- Pand kan uitsluitend als een geheel worden gehuurd!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 46 m² Perceeloppervlakte 228 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca café, eetcafé Totale oppervlakte 150 m² Energie Energieklasse F Energie einddatum 06-03-2034 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Friesland
Welstandsklasse
A2
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 1,-
Sector
drankensector
Type
Café, eetcafé

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring