Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kadijk 8 0007 in Lemmer 8531 XD

Kadijk 8 0007

8531 XD Lemmer
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Welkom bij deze uitstekende bedrijfsruimte gelegen aan de Kadijk 8 unit 0007 in Lemmer. Deze representatieve unit biedt een geweldige kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele werkruimte op een strategische locatie. Met een royaal gebruiksoppervlakte van ca. 165 m2 biedt deze ruimte voldoende mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten. De unit beschikt over een grote...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 183 m² In units vanaf 165 m²
Lees meer

Omschrijving

Welkom bij deze uitstekende bedrijfsruimte gelegen aan de Kadijk 8 unit 0007 in Lemmer. Deze representatieve unit biedt een geweldige kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele werkruimte op een strategische locatie. Met een royaal gebruiksoppervlakte van ca. 165 m2 biedt deze ruimte voldoende mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten.

De unit beschikt over een grote overheaddeur, waardoor het eenvoudig is om goederen en materieel te laden en te lossen. Op de begane grond vindt u een modern toilet voor het gemak van uw medewerkers en klanten. Op de verdieping is nog een extra kantoorruimte gerealiseerd van circa 18 m² met een eigen keukenblok en verwarming. Dankzij de aanwezigheid van ramen in de gevels geniet de ruimte van natuurlijk daglicht. Ook is het pand hoogwaardig afgewerkt en uitstekend geïsoleerd, waardoor het comfortabel werken is in alle seizoenen.

Deze bedrijfsruimte biedt een hoog niveau van functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om deze geweldige kans te benutten!

Aanvullende informatie:
• Gebruiksoppervlakte 165 m² (ca. 10x16,5m)
• Beschikt over grote overheaddeur (6 x6) met loopdeur
• Verdieping met kantoor en keukenblok
• Beschikt over modern toilet
• Waarborgsom is 2 maanden huur
• Huurcontract op basis van het ROZ model
• Huurperiode bij voorkeur lange termijn, vanaf 2 jaar
• Per direct beschikbaar
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2022 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 183 m² Vrije hoogte 700 cm Energie Energieklasse Niet aanwezig Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 165 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
165 m²
In units vanaf
165 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vrije overspanning
10 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
18 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar Kadijk 8 0007, 8531 XD Lemmer

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring