Voordelen Boonstra
  • Professionele fotografie
  • Digitale plattegronden
  • Duidelijke prijsafspraken
  • Bezichtigingen ook buiten kantoortijden

Verkoopbemiddeling

Verkoopbemiddeling in Friesland

Wanneer u besluit uw huis te verkopen, komt er veel op u af. Niet alleen praktische zaken, maar het is vaak ook een besluit dat met de nodige emoties samen gaat. Wij nemen u graag alle zaken uit handen en kunnen daarnaast objectief en deskundig uw belangen behartigen. Door onze ervaring en kennis van de markt, weten wij als geen ander op welke manier uw huis het best gepresenteerd kan worden. Uw huis is namelijk uniek en verdient een aanpak die daarbij past. Onze samenwerking met een verkoopstylist, hypotheekadviseur en professionele fotografie, zorgt ervoor dat wij u optimaal van dienst zijn. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), zodat wij een prominente plek op Funda innemen en verplicht zijn permanente educatie te volgen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek, bij u thuis, bekijken we de woning en bepalen we wat een realistische vraagprijs is. U ontvangt hierna een verslag van dit gesprek waarin wij advies uitbrengen. Als u hiermee akkoord gaat, gaan we aan de slag! Onze vakfotograaf maakt foto’s, we maken de brochure, plaatsen de woning op internet en u ontvangt een ‘te koop’ bord. Zodra er kijkers zijn, leiden wij deze door de woning en attenderen ze op de bijzonderheden en mogelijkheden. Wanneer er een bod volgt, gaan wij voor u in onderhandeling over de prijs. Als er overeenstemming is bereikt, stellen wij de koopovereenkomst op en nemen deze uitgebreid met u door. Op de dag van akte passeren, gaan wij met u en de koper door de woning en gaan mee naar de notaris voor de sleuteloverdracht.

Wat zijn de kosten?

Om het gemakkelijk te maken werken wij op basis van een vast tarief. Dit is wel zo prettig, want zo weet u meteen waar u aan toe bent. Een eerste kennismakingsgesprek is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Mocht u daarna besluiten uw woning door ons te laten verkopen, dan brengen wij € 650,- opstartkosten en 1,8% van de koopsom in rekening met een minimumbedrag van €2900,00 incl. BTW. Wij houden niet van verrassingen achteraf, dus ons tarief is inclusief vermelding op diverse websites (uiteraard funda.nl), professionele fotografie, digitale plattegronden, kadastrale kosten en verkoopbrochures.


Verkoop

U heeft besloten uw woning te verkopen, wij zijn u graag van dienst.

Aankoop

U heeft uw droomhuis gevonden en wilt overgaan tot kopen?

Advies

De vraag is vaak, verhuizen of verbouwen? Wij geven u graag advies.

Verkoopmiddelen

Effectieve middelen om uw woning sneller te verkopen.