Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Snekerstraat 3 in Bolsward 8701 XA

Snekerstraat 3

8701 XA Bolsward
Huurprijs € 110,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Nieuw gebouwde bedrijfsruimte op toplocatie in Bolsward, gelegen aan de doorgaande weg, Snekerstraat direct tussen de Aldi en Rabobank, tegen over de Jumbo supermarkt. Entree, casco bedrijfsruimte met grote raampartij aan de voor-en achterzijde in aluminium kozijnen, hierdoor kunt u de ruimte indelen geheel naar eigen wens en voorkeur. Op de plattegrond schets, kunt u een indruk krijgen van wat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 460 m² In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Nieuw gebouwde bedrijfsruimte op toplocatie in Bolsward, gelegen aan de doorgaande weg, Snekerstraat direct tussen de Aldi en Rabobank, tegen over de Jumbo supermarkt.

Entree, casco bedrijfsruimte met grote raampartij aan de voor-en achterzijde in aluminium kozijnen, hierdoor kunt u de ruimte indelen geheel naar eigen wens en voorkeur. Op de plattegrond schets, kunt u een indruk krijgen van wat er mogelijk is. Het gehuurde betreft de delen C,D,E en F.
Hoogte is een 3,5 meter.

Oppervlakte BVO:
Bruto oppervlakte: 490m²

Vanaf 80m² te huren, voorwaarden en mogelijkheden in overleg.

Bestemming:
De bestemming is kantoren en dienstverlening, voorbeelden van mogelijkheden; assurantiën, hypotheken, banken, makelaars, uitzendbureau, schoonheidssalon, sportschool, kinderopvang, architect, adviesburo, dierenarts, welness, bibliotheek, galerie, advocatenkantoor.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd, in overleg is een casco +plus oplevering mogelijk.

Locatie:
Het gebied is genaamd Arriva locatie ligt aan de doorgaande weg naar het centrumgebied Bolsward, aan de stadsgracht en tussen de Rabobank en Aldi en tegen over de Jumbo supermarkt. De locatie aan de Snekerstraat is getransformeerd van busstation naar een appartementencomplex met 12 koop-en 27 huurappartementen met de daaronder een commerciële ruimte. Het huidige, tijdelijk ingerichte busstation, zal t.z.t. verplaatst worden zodat het terrein wordt ingericht als parkeerplaatsen voor het centrum.

Heeft u belangstelling of vragen, dan horen wij dat graag. Ook wanneer het in eerste instantie niet geheel passend is begeleiden wij u graag richting de gemeente.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting kan per direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2014 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 460 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting naast, Rabobank, Jumbo en Aldi Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
460 m²
In units vanaf
110 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Snekerstraat 3, 8701 XA Bolsward

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring