Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Iisbaan 10 B in Wommels 8731 DW

De Iisbaan 10 b

8731 DW Wommels
Koopprijs € 210.000,- k.k. Huurprijs € 1.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Unieke kans voor ondernemers! "DE ROMTE Wommels"
Wonen én werken op unieke, bijzonder ruime en landelijke locatie
Landelijk wonen, gelegen aan vaarwater, goede bereikbaarheid, ruim en comfortabel wonen, grote bedrijfsruimtes

Het project “De Romte Wommels”:
De 12 bedrijfswoningen met bedrijfshal krijgen allemaal een eigen invulling, waar individuele wensen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² In units vanaf 300 m²
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans voor ondernemers! "DE ROMTE Wommels"
Wonen én werken op unieke, bijzonder ruime en landelijke locatie
Landelijk wonen, gelegen aan vaarwater, goede bereikbaarheid, ruim en comfortabel wonen, grote bedrijfsruimtes

Het project “De Romte Wommels”:
De 12 bedrijfswoningen met bedrijfshal krijgen allemaal een eigen invulling, waar individuele wensen, afhankelijk van het proces, mogelijk zijn. Vele mogelijkheden als ondernemer om je te ontwikkelen omdat er binnen het project diverse ruimtes beschikbaar zijn. Elke ruime bedrijfshal is gekoppeld aan een bedrijfswoning. Ondernemers bij elkaar, waar mogelijkheden en initiatieven elkaar kunnen versterken. Wonen op een hoogstaand niveau wat betreft de indeling, comfort, gebruikte materialen en energiezuinigheid. Binnen het plan is voldoende parkeerruimte aanwezig.

De Iisbaan 10b is te koop in de bestaande situatie, uitmeting wordt door het kadaster gedaan, de bouwvergunning is aanwezig voor het bouwen van een bedrijfswoning met bedrijfshal.

Indeling:
Thans een bedrijfshal van 300m² eigen entree en gelegen op hoeklocatie

Te realiseren indeling:
Begane grond met een entree, centrale hal met trapopgang naar de verdieping. De begane grond beschikt over 3 ruime kantoren en toiletruimte. De bedrijfsruimte is van binnenuit te bereiken en middels een overheaddeur en loopdeur. Verdieping is de woonverdieping, vanuit de woonkamer een ruim uitzicht, woonkamer met open keuken, badkamer en 2 slaapkamers.

Buiten:
Een royale tuin op zuidoosten, eigen oprit naar de bedrijfshal met 4 parkeerplaatsen.

Partijen:
Realisatie project “ De Romte Wommels”
Realisatie A.H. Bruinsma Leons Holding B.V.
Architect Architectenbureau Hofstra- Douma Grou
Tekenbureau Bouw-tekenburo Wietse B. Ligthart

Makelaar/verkoopinformatie Boonstra Makelaardij Bolsward
Contactpersoon: Douwe Boonstra
info@boonstramakelaardij.nl
www.boonstramakelaardij.nl
tel. 0515-575925 of 06-20392427

Keuken en interieuradvies Remmelt interieur
www.remmelt.nl
Remmelt van der Wal
Tel. 06 53802347

Verkoopinformatie:
De verkoop van het project “De Romte” is in handen van Boonstra Makelaardij in Bolsward. Bij de makelaar kunt u terecht voor vragen of voor de brochure, maar uiteraard ook voor informatie over de verkoop van de eigen woning.

Interieur - keukenadvies
Voor advies omtrent uw interieur kunt u contact opnemen met Remmelt. Onder andere om de mogelijkheden van het samenstellen van een “echt” persoonlijke keuken, met scherpe tarieven. Daarnaast kunt advies en hulp krijgen voor het inrichten en kleurstellingen voor de deze grote ruimtes.

Wommels algemeen
Wommels, een mooi terpdorp centraal gesitueerd tussen de steden Leeuwarden, Sneek, Bolsward, Harlingen en Franker. Het dorp telt ongeveer 2200 inwoners. Sinds 1 januari 2018 maakt Wommels onderdeel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân.

In Wommels zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse behoefte aanwezig, winkels (waaronder een jumbo supermarkt), sport- en horecavoorzieningen, buitenzwembad en een basisschool. Voor specifieke niet-dagelijkse voorzieningen zijn deze in de directe nabijheid bereikbaar.

Wommels staat bekend als een gezellig dorp met vele activiteiten, waaronder de jeugdkaatspartij “De Freule” provinciale bekendheid geniet. Deze kaatspartij werd vroeger gehouden op de nog steeds vlakke terp centraal gelegen in het dorp. Tegenwoordig is de kaatspartij verplaatst naar het kaatsveld achter het voormalig gemeentehuis.

Bereikbaarheid:
Wommels is goed en snel bereikbaar via de A-7 (o.a. tussen Amsterdam & Groningen) en de provinciale weg N359 tussen Leeuwaren en Bolsward. In minder dan 10 minuten ben je op de snelweg. Het heeft een uitstekende verbinding met de auto, maar ook met het openbaar vervoer.

Situatie:
De te ontwikkelen locatie “De Romte Wommels” is gelegen op het industrieterrein “De Banen” in Wommels. “De Romte Wommels” is gesitueerd, evenwijdig aan de provinciale weg, aan de Boalserter Feart. Deze bestaande locatie, wordt getransformeerd tot een dynamische ruimtelijke locatie waar wonen én werken mogelijk wordt. Ondernemen binnen het landelijke groen, met het gemak van de voorzieningen van het dorp op nabije afstand.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 210.000,- kosten koper Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting kan per direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² Perceeloppervlakte 989 m² Vrije hoogte 330 cm Diversen In units vanaf 300 m² Locatie toelichting Gelegen in Wommels op industrieterrein De Banen. Zeer goed te bereiken op 10-15 auto minuten van Leeuwarden, Franeker, Bolsward en Sneek. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Vrije hoogte
330 cm
Vrije overspanning
15 m
Route van naar De Iisbaan 10 b, 8731 DW Wommels

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring