Mijn favorieten

Professionele fotografie

De juiste lichtinval, gefotografeerd vanuit de beste hoek, vele aspecten zijn bepalend voor de indruk van uw huis of bedrijfspand. Dat is de reden waarom wij samenwerken met uitsluitend professionele fotografen. Wij zijn ervan overtuigd dat je ieder moet laten doen waar men goed in is. In combinatie met deze vakmensen zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal kan worden gepresenteerd waardoor de woning beter en sneller wordt verkocht.
 
Wanneer wij een nieuwe woning in de verkoop krijgen maken zij een afspraak met u.

 
Hieronder volgen een aantal tips om uw woning klaar te maken voor een fotosessie;
 
Ruim uw huis op

Ruim uw huis op voordat de fotograaf langskomt. Rondslingerende kleding, speelgoed en andere spullen geven een rommelige indruk. Ruim de spullen bijvoorbeeld op in een ruimte welke niet wordt gefotografeerd. Ook persoonlijke spullen en kostbare voorwerpen dien je op te ruimen voordat de fotograaf komt.


De voorkant van uw woning

Zorg ervoor dat uw woning goed zichtbaar is. Snoei de heg, bomen en struiken die het zicht belemmeren. Doe de gordijnen open en hang ze recht. Ook adviseren wij geen auto op de oprit te plaatsen.

Maak de tuin netjes

Maai het gras, verwijder onkruid en ruim bloempotten, plantenbakken, fietsen en kapotte tuinmeubelen op, zorg ervoor dat alles er netjes uitziet.

Een ruime woonkamer

De woonkamer ziet er het beste uit als er niet te veel meubels instaan. Met name donker gekleurde stoelen en banken laten de woonkamer er kleiner uitzien.

Een keuken die rust uitstraalt

Om er voor te zorgen dat een keuken rust uitstraalt is het belangrijk dat het aanrecht leeg is, dit betekent weinig electrische apparaten, vaatdoekjes, flesjes of andere spullen. Haal ook kindertekeningen van de keukenkastjes en/of deuren.
 
Een nette slaapkamer

Maak de bedden netjes op, haal overbodige spullen weg en zorg er ook voor dat er zo weinig mogelijk op de vloer staat.

De badkamer op orde

Zorg ook dat de badkamer er strak uitziet. Laat beschimmelde kitranden vervangen en pak schimmelplekken aan. Een oud douchegordijn kunt u ook het beste vervangen. Zorg voor een paar mooie flesjes en een stapeltje opgerolde handdoeken voor decoratie en ruim verder alle spullen op.

Overige ruimtes

Indien u beschikt over een werkkamer zorg ervoor dat het bureau leeg is en zette alles recht in de kast. De hal ziet er ruimer uit als de kapstok helemaal leeg is. Ook voor de garage, berging geldt; zorg ervoor dat alles netjes is opgeruimd.