Mijn favorieten

Aankoop Makelaar

Vergroot de slagingskans

Daarbij heeft u dan ook direct één van de belangrijkste redenen om zelf ook een aankopende makelaar te nemen: de slagingskans! U wilt immers niet eindeloos doelloos zoeken, u wilt uw droomhuis vinden. Met iemand die de huizenmarkt als geen ander kent en precies weet wat, waar en hoe. Zeker als de mooiste, meest courante huizen vaak niet eens meer op Funda terechtkomen! 

Wij vinden het huis dat bij u past

Wij begrijpen dat u niet zomaar een huis zoekt, maar precies dat juiste huis zoekt.  Het is een kwestie van gevoel; Je komt binnen en je weet en voelt het: dit is het. En dat zit niet altijd in het gebouw, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Wij weten dat als geen ander, dat is ons vak.

Scherpe prijs, geen vervelende verrassingen

Het is belangrijk te weten wat een woning waard is, voordat u verdere stappen onderneemt. Wij als aankoopmakelaar kunnen u hierin deskundig adviseren, wij attenderen u uitgebreid over de haken en ogen zoals verborgen gebreken en onderzoeksplicht van de koper. Wanneer het aankomt op scherp onderhandelen, is het ontzettend belangrijk dat zoiets gedaan wordt door een makelaar die alleen uw belangen voor ogen heeft. Door iemand die exact weet hoe je de beste prijs uitonderhandelt. Wij houden het hoofd koel, waar de spanningen door emoties hoog op kunnen lopen. Uiteraard verzorgen wij ook het verdere traject van uw aankoop. We begeleiden de aankoop tot aan de gang naar de notaris.
Kortom kies voor de aankoopmakelaar die uw droomhuis vindt – en koopt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Boonstra Makelaardij via het contactformulier of per telefoon 0515-575925, wij staan u graag te woord.